Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις περνάνε κρίση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι ιστοσελίδες γνωριμιών ανθούν σαν τα μανιτάρια. Αυτός φυσικά δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος εικονικός εκβιασμός. Τελευταία οι περιπτώσεις εκβιασμών έχουν αυξηθεί.
Σε μεγάλο κίνδυνο, όπως αποδεικνύεται, υποβάλλονται οι πελάτες στα dating sites που αυξάνουν ραγδαία. Δεν είναι ο κάθε επισκέπτης σε αυτές τις ιστοσελίδες γνωριμιών καλοπροαίρετος και δεν παρουσιάσει την αληθινή ταυτότητά του. Πολλοί επαγγελματίες απατεώνες, πόρνες και άλλα κακοποιά στοιχεία, προσποιημένοι ότι αναζητούν ερωτικές σχέσεις εκμεταλλεύονται της ιστοσελίδες για γνωριμίες, αναζητώντας εκεί θύματα
.

πάρχουν και πολλοί ανώμαλοι που διασκεδάζουν “παιζοντας” διαφορετικούς ρόλους, παρουσιάζονται για γυναίκες ενώ είναι άντρες και να απολαμβάνουν την ευφορία με την οποία τα θύματα τους τους αποδέχονται. Τότε ακριβώς συμβαίνουν και οι πιο δυσάρεστες απογοητεύσεις.

Ως εκ τούτου, η στρατηγική της εξερεύνησης του Διαδικτύου και πολύ περισσότερο σε ιστοσελίδες για γνωριμίες, προϋποθέτει κατ ‘ανάγκη μια σειρά βημάτων που σταδιακά αποκαλύπτουν τη δική μας ταυτότητα. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία θα πρέπει να εφαρμοστεί παράλληλα με την ανίχνευση του εικονικού συντρόφου. Είναι πολύ σημαντικό οι αριθμοί τηλεφώνου, η διεύθυνση και άλλα προσωπικά στοιχεία να παρέχονται μόνο όταν είστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αυθεντικότητα και τις καλές προθέσεις από την άλλη πλευρά. Αλλά ακόμα και τότε οι κίνδυνοι της απογοήτευσης δεν αποκλείονται και ελλοχεύουν.

Σύμφωνα με βρετανική μελέτη από το 2006, περίπου το ένα τρίτο των ατόμων που είχε μια ζωντανή συνάντηση με κάποιον που γνώρισε σε dating site, έμεινε απογοητευμένο από αυτό που είδε στο πρώτο ραντεβού. Σε περισσότερες από τις μισές περιπτώσεις η απογοήτευση συνδέετε με την εμφάνιση – κυρίως λόγω της χρήσης μη ρεαλιστικών φωτογραφιών, η το ρετουσάρισμα τους με photoshop. Στης ιστοσελίδες για γνωριμίες μην πιστεύετε 100% ότι οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι αληθινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου